dinsdag 7 december 2021

Alles over Alblasserdam

Uitslag fotoactie 'Groeten uit Alblasserdam' bekend

20 september 2018 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) heeft in samenwerking met fotograferende dorpsbewoners een unieke ansichtkaartenserie uitgebracht: Groeten uit Alblasserdam.

In voorbereiding op de vierde editie van Kerstsaam organiseerde de SWA in augustus een creatieve actie om fondsen te werven voor de organisatie van dit jaarlijks terugkerende evenement. Via sociale media werden Alblasserdammers opgeroepen om hun mooiste foto’s van het dorp in te sturen. Er kwamen ontzettend veel reacties binnen en het bleek nog een moeilijke klus om uit de tientallen foto’s de mooiste exemplaren te kiezen.

Uiteindelijk kwamen drie prijswinnaars uit de bus: Liesette Lorijn, Arja Slagboom en Walter Bravenboer. Zij namen hun prijzen afgelopen donderdag in ontvangst. De foto’s zijn inmiddels verwerkt in een prachtige ansichtkaartenserie ‘Groeten uit Alblasserdam’. De kaarten werden tijdens het Havenfestival voor het eerst te koop aangeboden. De ansichtkaarten zijn van luxe kwaliteit en kosten 1 euro per stuk, een set van 6 kaarten kost 5 euro. Ze zijn te koop bij SWA, Cortgene 20 en bij de molens te Kinderdijk. De opbrengst van de kaartverkoop gaat, zoals gezegd, naar de organisatie van Kerstsaam 2018.

Zie ook:

Lees meer over:

swa foto wedstrijd
Deel dit bericht met je vrienden!