Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Burgemeester Jaap Paans en wethouders ontbijten in het Gemeentehuis'
06nov

Burgemeester Jaap Paans en wethouders ontbijten in het Gemeentehuis

ALBLASSERDAM - Op dinsdag 6 november ontbeten leerlingen van groep 8 van de Ds. Joannes Beukelmanschool samen met burgemeester Jaap Paans en de wethouders in het Gemeentehuis van Alblasserdam.

Tijdens het ontbijt maakten ze kennis met elkaar. Zo gaven ze met elkaar het goede voorbeeld voor een gezonde start van de dag.

Het Burgemeestersontbijt vindt jaarlijks plaats in de week van het Nationaal Schoolontbijt, waarin een half miljoen kinderen samen gezond ontbijten op zo'n 2.500 basisscholen. De aandacht voor een gezond ontbijt is nodig omdat nog steeds veel kinderen helemaal niet, niet altijd of niet gezond ontbijten. Zo'n 275 Nederlandse gemeenten houden een Burgemeestersontbijt.

De burgemeester betaalt symbolisch voor het ontbijtje dat de kinderen meebrengen met een donatie aan de stichting Kinderpostzegels, die zich sterk maakt voor kwetsbare kinderen. Met het jaarthema ‘Een feestje voor iedereen!’ laten het Nationaal Schoolontbijt en Kinderpostzegels zien dat een feestje pas een feestje is als iedereen erbij hoort.Foto's: Joop Aret.

Zie ook:
Groep 8 van de Ds. Joannes Beukelmanschool zit aan, aan het Burgemeestersontbijt (wo, 8 nov 2017)


Deel dit bericht met je vrienden!