Friday 24 September 2021

Alles over Alblasserdam

Verkoop achtergelaten Bulgaarse vrachtwagen

8 november 2018 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - De gemeente Alblasserdam heeft besloten de vrachtwagen die maanden onafgebroken stond geparkeerd op de locatie Edisonweg ter hoogte van de kruising met de Voltastraat in Alblasserdam te verkopen. Het betreft een groene vrachtwagen zonder oplegger met Bulgaars kenteken EH2554KK. Inmiddels is de vrachtwagen van de openbare weg gehaald en gestald op het terrein van Maat Transport, Edisonweg 43, 2952 AD Alblasserdam.

De Gemeente heeft de eigenaar bij besluit van 3 juli 2018 medegedeeld dat ze de vrachtwagen zullen verkopen als deze niet wordt opgehaald. Als u de eigenaar bent van de vrachtwagen, dan verzoekt de Gemeente Alblasserdam u contact op te nemen met de afdeling Openbare Orde en Veiligheid via telefoonnummer 078 770 6092. De vrachtwagen wordt twee weken na deze oproep verkocht.

Deel dit bericht met je vrienden!