zaterdag 10 april 2021

Alles over Alblasserdam

Werelderfgoed Kinderdijk zoekt versterking

13 november 2018

ALBLASSERDAM - Vrijwilligers vormen de ruggengraat van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Het team herbergt momenteel zo’n 200 enthousiastelingen maar versterking is gewenst. Deze maand organiseren we twee open dagen om nieuwe vrijwilligers te werven.

Het kan bijna niemand zijn ontgaan: Werelderfgoed Kinderdijk ondergaat het komende jaar een flinke metamorfose. Naast een nieuw Bezoekerscentrum wordt er een nieuwe entreezone gerealiseerd, met enkele gebouwen. In ‘Kinderdijk 2.0’ zijn straks meer vrijwilligers nodig om de boel net zo soepel te laten draaien als nu. Gidsen, schippers, gastheren/ vrouwen, kassamedewerkers, klussers: onze ‘wensenlijst’ is uitgebreid.

Woensdag 21 november en zaterdag 24 november organiseren we twee open dagen waarop iedereen kan komen kennismaken met ons. Het programma begint op beide dagen om 13.30 uur in de Hollandzaal van het Dijkmagazijn en eindigt rond 15.30 uur. Onze medewerkers/vrijwilligers schetsen een volledig beeld van alle werkzaamheden binnen het Werelderfgoed.

Aanmelden voor één van de open dagen kan via www.kinderdijk.nl/opendag

Lees meer over:

vrijwilligers kinderdijk molens
Deel dit bericht met je vrienden!