Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ladies Circle’ 35 haalt 2.000 euro op met wijnpakkettenverkoop'
30nov

Ladies Circle’ 35 haalt 2.000 euro op met wijnpakkettenverkoop

ALBLASSERWAARD - De verkoopactie van de wijnpakketten van Stichting Ladies’ Circle 35 Alblasserwaard is een succes geweest. Er zijn ruim 300 pakketten verkocht en daarmee is er 2.000 euro opgehaald voor Stichting Neurofibromatose.

Ladies’ Circle 35 zet zich in voor verschillende goede doelen. Dit keer is gekozen om de opbrengst te laten gaan naar Stichting Neurofibromatose. De Ladies zijn blij dat ze met deze actie een bijdrage hebben kunnen leveren aan dit goede doel. En daarom willen ze alle sponsors en ook iedereen die een wijnpakket gekocht heeft hartelijk bedanken voor hun steun.

Stichting Neurofibromatose is het Nationale Servicedoel van de Ladies’ Circle. In Nederland zijn er meer dan 70 verschillende Circles die zich gedurende een periode van 2 jaar in zetten voor dit goede doel. Met de opbrengst wordt nieuw onderzoek gedaan naar deze ziekte in het Erasmus MC.

Neurofibromatose (NF) is een huid- en zenuwziekte, die meer dan 30 verschillende verschijningsvormen kent. Kenmerkend voor NF zijn kleine en grote tumoren op de huid, de zogenaamde neurofibromen, die onder andere botvergroeiingen, blindheid en kanker kunnen veroorzaken. In Nederland zijn er ongeveer 5000 mensen met NF en het is daarmee ‘de grootste kleine ziekte’. Neurofibromatose is nog niet te genezen.
Deel dit bericht met je vrienden!