Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bestel online uw oliebollen bij Timotheos en steun zo weeskinderen in Malawi'
19dec 2018

Bestel online uw oliebollen bij Timotheos en steun zo weeskinderen in Malawi

ALBLASSERDAM - De Alblasserdamse werkgroep voor de stichting Timotheos verkoopt op oudejaarsdag net als voorgaande jaren weer oliebollen. De oliebollen en appelbeignets zijn online te bestellen via http://timotheosalblasserdam.nl/oliebollen en worden gratis thuisbezorgd. De opbrengst van de jaarlijkse actie is bestemd voor hulp aan weeskinderen in Malawi.

De smaakvolle oliebollen worden in olijfolie gebakken door ‘De Oliebollenspecialist’, die jaarlijks met zijn oliebollenkraam op het Wilgenplein staat. De oliebollen kosten €0,90 per stuk; een zak met 10 oliebollen kost €8,50. Daarnaast worden ook appelbeignets verkocht, deze kosten €1,90 per stuk.
De oliebollen kunnen tot donderdagavond 27 december 20.00 uur via de website van de werkgroep worden besteld. Op 31 december kunnen de oliebollen worden opgehaald op de Joannes Beukelmanschool aan de Weversstraat 2 in Alblasserdam. De oliebollen worden gratis thuisbezorgd in Alblasserdam, Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas of Streefkerk.

De stichting Timotheos geeft onderwijs en hulpverlening aan (wees)kinderen en scholieren in Malawi. De Alblasserdamse werkgroep wil het werk van de stichting steunen en verkoopt daarom jaarlijks op oudejaarsdag oliebollen.

Zie ook:
Oliebollen voor hulp aan weeskinderen en scholieren in Malawi (di, 22 dec 2015)


Deel dit bericht met je vrienden!