Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Interkerkelijke Vrouwenochtend in Alblasserdamse Ontmoetingskerk'
01jan

Interkerkelijke Vrouwenochtend in Alblasserdamse Ontmoetingskerk

ALBLASSERDAM - Voor de zestiende keer wordt op woensdagmorgen 23 januari 2019 de jaarlijkse Interkerkelijke Vrouwenochtend gehouden in Alblasserdam. Een inspirerende vrouwenochtend, die al jaren met plezier georganiseerd wordt door enthousiaste vrouwen uit vele kerken uit Alblasserdam. Ieder jaar neemt een kerk het voortouw en samen met de andere kerken wordt een aansprekend programma bedacht voor alle vrouwen van Alblasserdam en omstreken. Dit jaar staat de organisatie onder leiding van de Hervormde Gemeente de Ontmoetingskerk.

Dit jaar wordt er met elkaar nagedacht, gezongen en gepraat over het thema ‘Hoopvol leven’.

Gastspreekster is dominee Mirjam Kollenstaart
Zij is sinds 2003 predikant in de Gereformeerde Kerk Ottoland. Mirjam schrijft ook regelmatig in het Nederlands Dagblad en de tijdschriften Eva en Jente. Ze spreekt op allerlei bijeenkomsten. Ook was ze wekelijks te horen bij Groot Nieuws Radio.
Vorig jaar is ze gestart als spreker bij het EO-programma De Kapel. Mirjam is getrouwd met Marien (ook predikant) en heeft 5 kinderen. 

De organisatie van deze Interkerkelijke Vrouwenochtend laat weten: 'Wij zijn ook blij met de komst van Elise Mannah, bij velen bekend als zangeres, theatermaakster en schrijfster van liedjes en kinderboeken. Elise Mannah en toetsenist Henk Doest zullen ons niet alleen begeleiden bij de samenzang, maar we mogen ook gaan genieten van een optreden, speciaal gericht op het thema ‘Hoopvol leven’.

Ontmoeting tijdens deze ochtend vinden wij belangrijk, daarom kunt u tijdens de pauze onder het genot van een kopje koffie/thee en wat lekkers erbij weer winkelen bij de diverse stands of met elkaar in gesprek gaan. Er zal een collecte worden gehouden voor een project in Gambia, waar 2 vrouwen uit de Ontmoetingskerk nauw bij betrokken zijn én voor de onkosten van de ochtend."

U bent van harte welkom in de Ontmoetingskerk, Blokweerweg 75. Het programma begint om 09.15 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur. Er is kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar. Voor meer informatie of verzoek om vervoer kunt u bellen met Lenie van der Heide (06-51889133).

Zie ook:
Interkerkelijke Vrouwenochtend met Elma van Willigen (ma, 23 jan 2017)
Twaalfde interkerkelijke vrouwenochtend in gebouw van Evangelische Gemeente Jozua (di, 6 jan 2015)
Interkerkelijke Vrouwenochtend viert 10-jarig jubileum (di, 8 jan 2013)


Deel dit bericht met je vrienden!