vrijdag 7 mei 2021

Alles over Alblasserdam

Wilgen knotten levert 600 euro op voor Stichting Jeugdland Alblasserdam

21 januari 2019

ALBLASSERWAARD - Zaterdag 19 januari heeft Ladies’ Circle Alblasserwaard weer wilgen geknot voor het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar Stichting Jeugdland Alblasserdam.

Al ruim 25 jaar helpen de dames van Ladies’ Circle ieder jaar Knotploeg Alblas met het wilgen knotten in de Alblasserwaard. Hierbij krijgen ze hulp van de heren van Tafelronde Alblasserwaard. Dit keer zijn zij aan de slag gegaan in Bleskensgraaf. In totaal hebben zij samen 130 wilgen geknot.

Met het harde werken hebben de Ladies 350 euro verdiend. Dit bedrag vullen zij zelf aan tot 600 euro. Dit wordt overhandigd aan Stichting Jeugdland Alblasserdam. Stichting Jeugdland organiseert tijdens de laatste week van de zomervakantie leuke knutselactiviteiten, maar ook is er aandacht voor sport, kunst en cultuur.


Lees meer over:

wilgen knotten
Deel dit bericht met je vrienden!