Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Gertjan van der Kraan publiceert bundel met 53 bemoedigende gedichten'
07feb

Gertjan van der Kraan publiceert bundel met 53 bemoedigende gedichten

ALBLASSERDAM - De Alblasserdamse dichter Gertjan van der Kraan heeft zijn vijfde boek gepubliceerd. De gedichtenbundel ‘Een uitgestoken hand’ bevat 53 gedichten die vooral bedoeld zijn ter bemoediging. De gedichten gaan over de troost die mensen elkaar kunnen bieden in periodes van verdriet en eenzaamheid, maar ook over de uitgestoken hand van God. Daarnaast roept Gertjan in zijn gedichten op tot aandacht voor de ander.

Gertjan (65) is dichter, schrijver en kunstschilder. Voor Gertjan is dichten een onmisbaar onderdeel van zijn dagelijks leven. Zijn belevenissen, emoties en gedachten verwoordt hij in gedichten, waarvan hij er in de afgelopen jaren al meer dan duizend schreef.

In het voorwoord van ‘Een uitgestoken hand’ schrijft Gertjan: “De gedichten in dit boekje zijn vooral bedoeld om jou persoonlijk te bemoedigen in situaties waarin een uitgestoken hand heel welkom is. Hoe moeilijk je toestand ook is, God steekt Zijn hand altijd naar je uit. En als je Zijn hand eenmaal hebt vastgepakt, laat Hij je nooit los. Ook wil ik je met dit boekje graag aanmoedigen om – voor zover je daartoe in staat bent – een uitgestoken hand te bieden aan mensen die het moeilijk hebben. En als je iemand wilt bemoedigen, maar zelf de woorden niet kunt vinden, gebruik dan gerust de gedichten uit dit boekje.”

‘Een uitgestoken hand’ (ISBN: 978-90-819352-4-1) is uitgegeven door ISJB Uitgevers uit Papendrecht. Het boekje heeft 72 pagina’s, kost € 9,95 en is onder meer verkrijgbaar bij De Schuilplaats in Alblasserdam en Sjaloom in Papendrecht. Voor meer informatie: www.isjb.nl.Deel dit bericht met je vrienden!