Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Mevrouw Muller-Kuzee wordt op 17 maart 100 jaar'
15mrt

Mevrouw Muller-Kuzee wordt op 17 maart 100 jaar

ALBLASSERDAM - Op 17 maart is haar geboortedag........Cathrien Muller-Kuzee wordt dan 100 jaar. En daar mocht niet zomaar aan voorbij worden gegaan en zo werd Cathrien op 15 maart alvast gefeliciteerd door burgemeester Jaap Paans die, speciaal voor deze gelegenheid, een mooi boeket  bloemen overhandigde. Op zijn vraag “wat deed u, om er zo uit te zien”, antwoordde zij: “ik ben gelukkig niet veel ziek geweest en at op vrijdag gebakken vis.”

Mevrouw woont alweer drie jaar in haar mooie kamer in de Alblashof en heeft daarvoor in Rhoon gewoond. Ze is in Vlissingen geboren en heeft daar nog goede herinneringen aan. Ook aan haar man, van wie ze twaalf jaar geleden afscheid moest nemen. Samen hebben ze ongeveer 8 jaar gevaren bij van Ommeren op de binnenvaart, wat zij niet altijd even leuk vond, daarbij denkend aan haar zoon en dochter.

Haar zoon woont in Stolk en haar dochter woont in Krabbendijk. Twee kleinkinderen heeft ze en over het aantal achterkleinkinderen is ze niet helemaal zeker.

Op zaterdag 16 maart komt de hele familie, bestaande uit 34 personen, samen met haar de honderste verjaardag vieren en wij wensen haar daarbij alle plezier toe.

Foto: Joop Aret.Deel dit bericht met je vrienden!