vrijdag 22 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Plantageweg in één richting dicht

27 maart 2019 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - In de week van 1-5 april aanstaande wordt de toegang naar het nieuwe parkeerterrein van het nieuwbouwcomplex op het voormalige terrein van Bochanen en de gemeentewerf aangepast. Ook de middenberm in de Plantageweg wordt hierin meegenomen.

Daarvoor wordt de Plantageweg in de richting van de Van Eesterensingel van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 15.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via Cortgene – Blokweerweg – Van Eesterensingel. Deze route wordt met omleidingsborden aangegeven.

De direct betrokken omwonenden ontvangen een informatiebrief van de aannemer. Heeft u vragen over de uitvoering van het werk? Belt u dan met de uitvoerder van Van de Kuiper Civiel en Waterbouw, A. Hoogendoorn, 06 – 22168600. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met W.J. Leenhouts van de gemeente, 078 – 770 6133.

Bron foto: Google Streetview.

Deel dit bericht met je vrienden!