woensdag 27 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Getuigen gezocht aanrijding De Helling bij kruising De Helling/N915

10 april 2019 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Van een gedupeerde automobilist kregen we dit onderstaande berichtje binnen:

'Gistermiddag, dinsdag 8 april ben ik rond 14.30 uur aangereden bij de verkeerslichten op de kruising De Helling / N915. De auto voor mij, ook wachtend op de verkeerslichten, ging van de rem en reed achteruit tegen mijn auto. De tegenpartij gaf aanvankelijk toe fout te hebben gezeten, maar draait nu het verhaal om.'

'Hierbij zoek ik getuigen die het wellicht hebben zien gebeuren. Het gaat om een grijze Peugeot 206 die achteruit tegen een donkerblauwe Mazda CX-5 reed. Na het voorval probeerde de grijze Peugeot door te rijden richting de brug over de Noord. Ik heb hem bij de bushalte voor de brug tot stoppen kunnen dwingen.'

'Mocht u iets gezien hebben om dit verhaal te kunnen bevestigen zou ik u erg dankbaar zijn.' Tot zover het eigen verhaal van deze automobilist.

Heeft u iets gezien, dan kunt u contact opnemen met deze automobilist via dit e-mailadres. 

Deel dit bericht met je vrienden!