woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

Familie Bijl vijftig jaar getrouwd

19 april 2019 (door Josette Huisman)

ALBLASSERDAM - Op zondag 14 april 2019 was het 50 jaar geleden dat ze elkaar in Rotterdam het ja woord gaven. We hebben het over de 72 jarige Dick Bijl en zijn eveneens 72 jarige Ria Bijl-Hagendijk.

Deze geboren en getogen Rotterdammers hebben elkaar leren kennen in Duitsland tijdens een jeugdkamp en die liefde is nooit meer over gegaan. Het echtpaar heeft een zoon en een dochter gekregen en zijn thans de gelukkige grootouders van zes kleinkinderen.

Dick heeft 42 jaar in de voedingsindustriue in Vlaardingen gewerkt en is na zijn pensionering nog vijf jaar actief geweest als vrijwilliger in het molengebied. Ria heeft tot haar 68ste gewerkt bij de financiele administratie van een aannemersbedrijf.Na eerst 32 jaar in Barendrecht gewoond hebbende, verhuisde het echtpaar vijf jaar geleden naar Alblasserdam, waar ze wonen in een appartement in de Kraanbaan... met uitzicht op het gekoesterde Rotterdam.

Komend weekend wordt doorgebracht, met het hele gezin, in hun stacaravan te Haamstede.

Burgemeester Jaap Paans bracht hen op 18 april een felicitatiebezoek.

Foto's: Joop Aret.

Deel dit bericht met je vrienden!