zaterdag 10 april 2021

Alles over Alblasserdam

Hardloper mishandeld, getuigen gezocht

17 mei 2019 (door Hans Huisman)

ALBLASSERDAM - Op donderdag 9 mei 2019 omstreeks 16:30 uur heeft er een mishandeling plaatsgevonden van een hardloper in Alblasserdam.

De hardloper rende over het trottoir van het Cortgene in de richting van Kinderdijk. Hij rende de voetgangersoversteekplaats van de Blokweerweg over. Het lukte de hardloper nog net om een aanrijding met een personenauto (witte Renault Zoe met op de achterzijde een rode horizontale decoratiestreep) te voorkomen, die van rechts vanaf de Blokweerweg de kruising naderde en de hardloper voorrang had moeten verlenen.

Op de hobbel van de Blokweerweg ontstond er vervolgens een woordenwisseling tussen de bestuurder van de personenauto en de hardloper. Hierbij is de hardloper mishandeld. Een passant, rijdende in een Citroen C5, is uitgestapt en is tussenbeide gesprongen.

Helaas is de identiteit van de bestuurder van de Citroen C5 niet bekend. Gezien het feit dat er op de Blokweerweg ongeveer 5 a 6 andere auto’s stil stonden, zijn er mogelijke meerdere getuigen van dit voorval geweest.

De politie is dringend op zoek naar deze mensen.
Bent u één van deze mensen of heeft u het voorval zien gebeuren, neem dan contact op met het Basisteam Drechtsteden Buiten. Dit kan onder telefoonnummer 0900-8844. Hierbij kunt u het volgende registratienummer vermelden: 2019142119

Deel dit bericht met je vrienden!