Friday 24 September 2021

Alles over Alblasserdam

Nieuwe startlocatie voor Alblasserdamse Avondvierdaagse

20 mei 2019 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Van 17 t/m 20 juni wordt in Alblasserdam de avondvierdaagse georganiseerd. Op dit moment vinden er grootschalige werkzaamheden plaats nabij het Raadhuisplein waar de start van de avondvierdaagse normaalgesproken plaatsvindt.

Na een zorgvuldige afweging heeft het bestuur van de Avondvierdaagse daarom besloten om dit jaar de start en finish van de avondvierdaagse te verplaatsen naar het Scheldeplein. Door de startlocatie te verplaatsen ontstaan er ook mogelijkheden om andere routes te lopen. Het inschrijven voor de avondvierdaagse is mogelijk op dinsdag 11 juni van 19.00 tot 20.30uur in Landvast en op zaterdag 15 juni van 10.00 tot 15.00uur in winkelcentrum Makado.

Lees meer over:

avondvierdaagse Scheldeplein
Deel dit bericht met je vrienden!