zaterdag 19 juni 2021

Alles over Alblasserdam

Wethouder Arjan Kraijo opent nieuwe Dirk

21 mei 2019 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Klaar voor de toekomst! Dat was de conclusie nadat wethouder Arjan Kraijo (Ruimtelijke ordening, duurzaamheid, sport, recreatie en toerisme) om klokslag negen uur de nieuwe Dirk in Alblasserdam had geopend. In een gloednieuw pand aan de Plantageweg in Alblasserdam worden de klanten van Dirk vanaf heden van harte welkom geheten.

Met de opening van dit nieuwe pand kwam een eind aan de verhuisoperatie van de ‘oude’ Dirk op de Sportlaan naar de nieuwe locatie op de Plantageweg een kilometer verderop.

Een nieuw pand, een nieuwe uitstraling maar nog steeds typisch Dirk. Directeur Marcel Huizing: “We willen nog beter vertellen waar klanten bij Dirk op kunnen rekenen: vers, voordelig en volledig. Op de gevarieerde versafdelingen brengen we bijvoorbeeld in beeld welke weg producten afleggen voor ze bij de klant op het bord liggen. Van land naar klant dus.  Een echte eyecatcher zijn de nieuwe stellingen.

Die van tapas bijvoorbeeld bevat kaas, noten, olijven, tapas en aanverwante producten, allemaal overzichtelijk bij elkaar. Ik ben heel enthousiast. Aan de eerste reacties van de klanten te horen waarderen zij onze nieuwe look ook.”

Supermarktmanager Matthijs van Baarle: ”Ik ben echt trots op het eindresultaat. Natuurlijk biedt Dirk nog steeds de beste kwaliteit groente en fruit, vers & voordelig brood van bakkerskwaliteit en de beste A-merken deals. Nieuw is het scan& go plein. In de winkel de artikelen scannen, afrekenen bij de betaalpaal en klaar.  Een nieuwe winkel, een nieuwe uitstraling en extra services. Bij Dirk boodschappen doen is een feestje!”

Boodschappen doen kan van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 07.00 tot 20.00 uur. Parkeren kan voor de deur.

Deel dit bericht met je vrienden!