zondag 11 april 2021

Alles over Alblasserdam

Jeugdland 2019 is van start gegaan

26 augustus 2019 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Vandaag, maandag 26 augustus was het alweer zover en ging Jeugdland 2019 van start. De populaire vakantie-activiteitenweek voor kinderen is traditie getrouw in de laatste week van de schoolvakantie.

Jeugdland Alblasserdam is uitgegroeid tot een evenement van formaat. Waar kinderen niet alleen kunnen knutselen, maar waar ook aandacht is voor fun-educatie, sport en spel en kunst en cultuur. Een breed aanbod aan activiteiten die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. Volledig georganiseerd en grotendeels uitgevoerd door vrijwilligers.

Dit jaar met het thema circus en op maandag 26 augustus zijn er ook echte circusartiesten die de kinderen het vak komen leren. Hiermee werd rond de klok van 10.00 uur gestart. Daarnaast zijn er heel veel andere leuke nieuwe workshops en activiteiten, naast de vertrouwde en populaire activiteiten.

Nieuw: De hele week kunnen de kinderen een VR beleving krijgen in een achtbaan. Graffiti spuiten op doek of op de opslagcontainer van Jeugdland. Vlog workshop volgen. Of insectenhotels timmeren en beschilderen. In de loop van de week kunnen ze ook robots bouwen en zelf-bestuurbare auto’s of schaken met de schaakmeester.

Het gaat tropisch heet worden dus er is gezorgd voor genoeg schaduw, extra waterpunten en een insmeerfiets.....

Foto's: Joop Aret.

Zie ook:

Lees meer over:

2019 jeugdland kinderen
Deel dit bericht met je vrienden!