woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

50 jaar geleden dat Eef Timmer trouwde met Martha Wijnands

10 september 2019 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Vandaag, 10 september, is het 50 jaar geleden dat Eef Timmer (80 jaar) trouwde met Martha Wijnands (78 jaar). Dat deden ze in Monster, waar Matha ook is geboren. Hij is een geboren Vlaardinger en dat is ook de plaats waar hij 42 jaar als ambtenaar heeft gewerkt. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens een busreis naar Montreux.

Martha heeft nog 10 jaar als kleuterjuf in Den Haag gewerkt. Het echtpaar heeft drie kinderen en ze mogen zich de trotse opa en oma noemen van 10 kleinkinderen. Ze wonen nu alweer 17 jaar in een mooi appartement in Alblasserdam en ze noemen zichzelf “import Alblasserdammers.”

Na het bereiken van de Vut-leeftijd heeft Eef nog ongeveer 10 jaar als fruitplukker gewerkt in de Betuwe en nu mogen ze graag nog regelmatig fietsen. Het echtpaar viert hun huwelijksdag binnenkort, samen met de kinderen, kleinkinderen en verdere genodigden in Kesteren.

Burgemeester Jaap Paans bracht het echtpaar een felicitatie bezoek op 9 september.

Tekst en foto: Joop Aret.

Deel dit bericht met je vrienden!