woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

Fam. van Wijngaarden 50 jaar getrouwd

20 september 2019 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Het was op 17 september 50 jaar geleden, dat ze elkaar het jawoord gaven…… Arie van Wijngaarden (73 jaar) en zijn Tineke van Wijngaarden van Dijk (72 jaar). Dat deden zij in Den Haag, de plaats waar Tineke is geboren en waar ze toen werkte als etaleuse bij V & D.

Daar was het ook dat ze elkaar voor het eerst ontmoetten en toen een broodje croket aten. Het was verliefdheid op het eerste gezicht. Arie, een geboren Papendrechter, was toen militair (telefonist), maar later is hij gaan varen.

En nog weer later, in 1993, begon hij een eigen bedrijf in de scheepvaart. Nu is hij al geruime tijd met pensioen, maar werkt nog zo’n 10 uur in de boekhouding. Als hobby heeft hij een prachtige verzameling aan treinstellen.

Daarnaast hebben beiden nog het maken van scooter-tochten als gezamenlijke liefhebberij.

Arie en Tineke wonen nu alweer 14 jaar in een mooi appartement te Alblasserdam. Ze hebben drie kinderen gekregen (twee zonen en een dochter) en zijn de trotse Opa en Oma van vijf kleinkinderen.

Samen met hen en overige familieleden hebben ze hun 50 jarig huwelijksfeest gevierd in restaurant de Wachter in Alblasserdam. Burgemeester Jaap Paans bracht hen een felicitatiebezoek op 19 september

Foto's: Joop Aret.

Lees meer over:

burgemeester jubileum huwelijk
Deel dit bericht met je vrienden!