maandag 1 juni 2020

Alles over Alblasserdam

Open Huis bij Aquariumvereniging de Paradijsvis

5 november 2019 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Op zaterdag 9 november houdt aquariumvereniging “open huis” in clubgebouw “het Schuimnest”, gevestigd in de Klaproosstraat 26 te Alblasserdam. Daar is het publiek vanaf 10.00 uur van harte welkom om kennis te maken met ‘de Paradijsvis’ en met de aquarium - en terrariumliefhebberij.

Er is, behalve heel veel aquaria in de verkoopruimte, een mooie show-bak te bewonderen (foto hierboven) en zal er een foto presentatie zijn. Verder worden er salamanders (Axoloth) tentoongesteld. Tegen het einde van de dag, om 16.00 uur, wordt er een compleet ingericht aquarium verloot.  (onderste foto)

Redenen voldoende om op die zaterdag, 9 november a.s., een bezoek te brengen aan aquariumvereniging ‘de Paradijsvis’.

Bron foto's: Joop Aret.

Deel dit bericht met je vrienden!