donderdag 6 mei 2021

Alles over Alblasserdam

Dag vol sport en spel in de voorjaarsvakantie

19 februari 2020 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen zich woensdag 26 februari vermaken in sportcentrum Blokweer met A-Kidz. Het belooft weer een dag te worden vol spellen en andere leuke activiteiten in de voorjaarsvakantie. Het thema is dit keer Piraten.

De kinderen kunnen zich van 9.30 tot 13.00 in de zaal uitleven op een klimtoren, speel-glijbaan, stormbaan en diverse springkussens. Vanaf 12.30 tot 14.00 uur kunnen ze vrij zwemmen (A-diploma is verplicht).

De entree bedraagt 4 euro inclusief 1 consumptie. Betalen kan contant of met pin.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Laurens Barnhoorn (ABCTeam), email: Lv.barnhoorn@alblasserdam.nl, mobiele telefoon 06 - 40 96 32 06.

Lees meer over:

voorjaarsvakantie blokweer
Deel dit bericht met je vrienden!