maandag 18 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Twee inwoners Alblasserdam besmet met coronavirus

17 maart 2020 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Vandaag is bekend geworden dat twee inwoners van Alblasserdam besmet zijn geraakt met het coronavirus. Het gemeentebestuur leeft mee met de patiënten. Burgemeester Jaap Paans wenst hen en hun naasten beterschap en zal naar behoefte contact met hen onderhouden. De getroffenen zitten in thuisisolatie.

Paans: "Het was niet de vraag of Alblasserdam getroffen zou worden, maar wanneer dit zou gebeuren. Dit nieuws bewijst onverminderd dat iedereen in Alblasserdam er goed aan doet de landelijke maatregelen op te volgen: houd afstand, beperk sociale contacten, blijf thuis met klachten, schud geen handen en vermijd grote groepen. Ik wens iedereen veel kracht en wijsheid toe!"

Zie ook:

Lees meer over:

coronavirus besmetting
Deel dit bericht met je vrienden!