woensdag 20 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Afsluiting sportparken en Lammetjeswiel

25 maart 2020 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Het college van B&W heeft op 24 maart jongstleden besloten sportpark Souburgh, sportpark Molenzicht en recreatiegebied Lammetjeswiel tot 1 juni 2020 in zijn geheel te sluiten.

Op grond van artikel 2:47A Algemene Plaatselijke Verordening Alblasserdam 2019 is dit besluit genomen. Aanleiding voor dit besluit zijn diverse meldingen van omwonenden over baldadig gedrag en overlast. Met dit besluit hoopt het college van B&W verdere overlast en baldadigheid te voorkomen.

Update van donderdag 26 maart: Omwonenden waren het echter niet eens met de gebruikte teksten op de afsluitingborden die geplaatst zijn en dat hebben sommige ook aan Burgemeester Paans laten weten. Zij willen niet de schuld van de afsluitingen krijgen. Burgemeester Jaap Paans heeft hier inmiddels als verantwoordelijke zijn excusen over aangeboden en gezegd dat er gekeken gaat worden naar aanpassing van de tekst op de bedoelde borden.   

Deel dit bericht met je vrienden!