Mooie prestaties zwemmers Wiekslag bij miniorencircuit

14 februari 2022

ALBLASSERDAM / PAPENDRECHT  - Afgelopen zaterdag 12 februari 2022 vond er in het zwembad te Papendrecht het miniorencircuit deel 2 plaats. Er werd  goed gezwommen door de minioren en de dames junioren 1 van Wiekslag.

Fien Provily zwom de 100 meter vrije slag, de 100 meter schoolslag en de 100 meter wisselslag in de categorie meisjes minioren 4 en later. Na de wedstrijd werden alle tijden bij elkaar opgeteld. De snelste 3 kregen een beker, de nummer 4, 5 en 6 kregen een medaille.  Fien werd 1ste en won een mooie beker.

Bij de jongens minioren 5 en 6 zwommen Jordan Neyhoft, Ghallil Lodder, Joost Boers en David van der Valk de 100 meter rugslag, 100 meter schoolslag en de 200 meter vrije slag. Jordan en Ghallil werden knap 2de en 3de in deze categorie en wonnen daarmee ook een beker.

De meisjes junioren 1, Robine Kroon, Jayda Akpullukcu , Rosalie Zonneveld en Fabienne Pijper,  zwommen de 200 meter vrije slag, 100 meter rugslag en de 100 meter schoolslag. Robine zwom naar de 3de plaats en won een beker en Jayda won een medaille met haar 6de plaats.

Isabel Rodriquez zwom de 200 meter vrije slag, de  100 meter rugslag en de 100 meter schoolslag, bij de meisjes minioren 5. Ze zwom naar de 5de plaats en won een mooie medaille.

Daarnaast deden Lucas de Jonge en Shahin Lodder mee met de swimkick. Lucas de Jonge zwom de 25 meter school en de 50 meter vrije slag. Hij werd met beide afstanden eerste. Shahin Lodder zwom de 25 meter vlinderslag en de 50 meter vrije slag. Hij wist hierbij een mooie 2de en 3de plaats te halen. Alle deelnemers van de swimkick kregen een mooie medaille en een oorkonde.

Wiekslag kan terugkijken op een mooie zwemmiddag . Over een maand zal deel 3 van  het miniorencircuit gehouden worden.