19e editie Avondvierdaagse succesvol verlopen

21 juni 2019
19e editie Avondvierdaagse succesvol verlopen

ALBLASSERDAM - De Alblasserdamse SNS Avondvierdaagse is mede door de inzet van vele vrijwilligers succesvol verlopen. Het startsein werd dit jaar gegeven door Wethouder Dorien Zandvliet en  presentator Talitha van Ooijen. Wethouder Arjan Kraijo hielp mee de wandelaars hun welverdiende medaille uit te reiken.

Het totaal aantal deelnemers was 1339 en is meer dan vorig jaar.

Het defilé werd gevormd door alle deelnemers en begeleid door de politie en de muziekgroepen De Valse Noten uit Dordrecht, De Vrolijke Noot uit Alblasserdam, Wilhelmus uit Sliedrecht en Showband Jong Holland uit Zwijndrecht. De verkeersregelaars zorgden er voor dat het defilé veilig en ongestoord de route kon volgen. Tijdens de optocht stonden de toeschouwers rijen dik langs de route. De wandelaars werden voorzien van bloemen en snoep voor de geleverde prestatie.

Helaas werd er 1 dag niet gelopen, namelijk de woensdag, vanwege de slechte weersomstandigheden.

De organisatie bedankt alle deelnemers, vrijwilligers en sponsoren voor hun bijdrage aan de 19e editie van de Alblasserdamse Avondvierdaagse.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.