Indonesisch geld aangetroffen in Alblasserdam

03 april 2020 door Hennie van der Zouw
Indonesisch geld aangetroffen in Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Op donderdag 12 maart 2020, kregen agenten een melding dat er indonesisch geld was aangetroffen. Zij hebben het vermoeden dat deze bankbiljetten van diefstal afkomstig zijn.

De politie is opzoek naar de eigenaar van deze bankbiljetten. Zijn deze van u, of weet u van wie deze zijn? Neem dan contact op met de politie. Bel met 09008844 en vraag naar de ACO van Drechtsteden Buiten. Registratienummer: 2020078542

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.