Voorzorgsmaatregelen Adullam vanwege corona

12 maart 2020 door Hennie van der Zouw
Voorzorgsmaatregelen Adullam vanwege corona

ALBLASSERDAM - Adullam annuleert de jaarlijkse DOEN voor Adullam! dagen. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus vindt Adullam het niet verantwoord om de activiteiten door te laten gaan. “Er zijn binnen Adullam groepen met extra kwetsbare mensen, denk aan ouderen en andere cliënten die extra zorg behoeven. Met name voor hen willen wij terughoudend zijn in de contacten” aldus Bram Prins, bestuurder van Adullam. Er waren vele activiteiten gepland, zowel met de cliënten als voor de cliënten. In een later stadium zal blijken of we alsnog nieuwe DOEN voor Adullam! dagen kunnen plannen.

We willen u verder vragen om niet naar een Adullam-locatie te komen als er sprake is van (lichte) symptomen zoals gemeld door het RIVM: koorts en luchtwegklachten. Zijn er twijfels wees dan terughoudend in bezoek! We willen potentieel veroorzakende contacten te minimaliseren.

Advies voor mensen die met de cliënten van Adullam in contact komen
• Voor iedereen blijven handhygiëne, hoesten in de elleboog, éénmalig gebruik van papierenzakdoekjes belangrijk.
• Aanvullend geldt het dringende advies om ‘géén handen te schudden’.

Heeft u een risicogebied bezocht of contact gehad met patiënten met een corona infectie én klachten van verkoudheid of hoesten?
• Thuisblijven (uiteraard in overleg met de werkgever) en testen (in overleg met de GGD.
Heeft u niet een risicogebied bezocht en geen contact gehad met patiënten met een corona infectie én wel klachten van verkoudheid of hoesten? Dan kunt u, ook bij klachten, gewoon uw (vrijwilligers)werk uitvoeren.

Aanvullende informatie over mogelijke andere voorzorgsmaatregelen plaatsen we op onze website.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.