TTVA 1 heeft twee gezichten

24 februari 2020 door Hennie van der Zouw
TTVA 1 heeft twee gezichten

ALBLASSERDAM - TTVA 1 speelde een wedstrijd met twee gezichten. Voor de thee wervelend en er na onzeker en dus een stuk minder. Ook TTVA 2 boekte een fraaie zege. De teams 3, 4 en 6 kregen een nederlaag te slikken. Het uitstekend presterende TTVA 5 nam ook de afgelopen week een fraaie zege mee uit Hoogvliet.

TTVA 1 – Boomgaardshoek 3            3e Klasse        3-2
TTVA 1 schoot tegen het Hoogvlietse Boomgaardshoek uit de startblokken. Zowel Yannick Geerlings als Henk mes wonnen hun eerste enkelpartij vrij gemakkelijk en met oogstrelend tafeltennis. Het dubbel wat daarna kwam was een verhaal apart. TTVA 1 kwam met geweldig tafeltennis met 2-0 voor. Daarna vond Boomgaardshoek een antwoord op het sterke aanvallende spel van Yannick en Henk. De vijfde game ging tot 4-4 gelijk op. Daarna hervonden Yannick en Henk zich en snelde naar de winst. Bij de thee dus een 3-0 voorsprong en niemand die dacht dat er nog niet een puntje bij zou komen. Het vaatje was echter leeg bij TTVA 1. Yannick verloor verassend met 0-3 van Paans en Henk  ging in vier games ten onder tegen Steel-Troost. Uiteindelijk dus een krappe zege voor TTVA 1, waar er misschien wel wat meer te halen had geweest.     

Boomgaardshoek 1 – TTVA 2            3e Klasse        2-3
TTVA 2 boekte een knappe overwinning in Hoogvliet. Wim Verschoor wist zowel van Schouten als van Lier te winnen. Toch twee spelers die een hogere ELO rating hebben dan Wim. Remco Schimmel wist ook van Schouten te winnen. Wat was het doodzonde dat het dubbel met 12-10 in de vijfde game verloren ging. Wim en Remco zaten dus dicht tegen een nog wat grotere overwinning aan. TTVA 2 bevind zich stevig in de middenmoot in 3A.

TTVA 3 – Alexandria 66  10            4e Klasse        1-4
TTVA 3 trad aan met een invaller luisterend naar de naam Big Hand Ton (komt later terug). Hij werd op het allerlaatste moment in gevlogen om in te vallen voor de zieke Ab de Groot. Ton kweet zich geweldig van zijn taak. Hij wist het enige puntje te maken tegen koploper Alexandria uit Rotterdam. Ronald Muskiet wist alleen tegen Mitrovic felle tegenstand te bieden, maar dat resulteerde niet in de benodigde punten. TTVA 4 moet echt gaan oppassen want de vijfde plaats in de stand in nu niet echt de veiligste.

Tavernie 3 – TTVA 4                4e Klasse        3-2
Big hand Ton en Crazy Frank verloren beide hun enkelpartij tegen Ricardo van den Berg. Beide wonnen wel van Jessie Kroeze, waarmee de productie voor die avond stokte. Net als vorige week hadden de heren van TTVA 4 in het dubbel wel wat meer kansen dan dat de 3-0 nederlaag deed vermoeden. Ton en Frank laten op dit moment soms kansen te gemakkelijk door de vingers glippen. Een wijze raad is om dit niet te veel meer te doen. De vijfde plaats in de stand is namelijk een gevaarlijke.

Boomgaardshoek 6 – TTVA 5            5e Klasse        1-4
TTVA 6 is aan een mooi seizoen bezig. Tweede in de stand met een wedstrijd minder is gewoon netjes te noemen. Gerrit Verhaar en Nico Barten togen deze week naar Hoogvliet om daar vier vette punten weg te gaan halen. Nico was veel te sterk voor zijn tegenstanders en Gerrit wist na een kraker tegen van Pelt (10-12 in de vijfde game) en lekker puntje binnen te halen. Ook in het dubbel waren beide veel te sterk voor het dubbel van de tegenstander. Gewoon lekker doorgaan zo!

TTVA 6 – Gorkum 7                6e Klasse         0-5
Het zijn harde tijden voor TTVA 6. Net als vorige week ging men nu wederom hard onderuit tegen Gorkum 7. Zowel Arie Sloof als Jordie Tanzarella konden niet echt overtuigen. Gezegd dient te worden dat beide heren een beetje zuur een keer nipt in vijf games ten onder gingen tegen Andah. Geen man over boord natuurlijk, men kan de komende weken tegen de wat meer gelijkwaardige tegenstanders gewoon de punten binnen gaan halen. Ook het dubbel met Arie en Ruth Sloof ging er dik af tegen het Gorkumse dubbel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.