TTVA teams laten punten liggen

17 februari 2020 door Hennie van der Zouw
TTVA teams laten punten liggen

ALBLASSERDAM - Was het vorige week allemaal nog hallelujah wat de klok sloeg, de afgelopen week werd er niet één zege geboekt. Na drie speelrondes staat alles nog redelijk bij elkaar dus valt er nog niet echt veel van te zeggen.

Hellevoets Effect 2 – TTVA 1   3e Klasse  4-1
TTVA 1 moest het opnemen tegen het sterke Hellevoets effect. Barry van Dijk was voor zowel Peter van Dijk als Rien de Heer een bruggetje te ver. Peter won dan weer wel van Joyce Ynzonides maar dat ging niet gemakkelijk. Rien kon ook tegen Joyce geen potten breken. Hij had een paar dagen eerder net weer een behandeling gehad aan de beknelde zenuwen in zijn rug. Echt verbetering was er deze avond nog niet. De tegenstanders kregen er in ieder geval nog niet de zenuwen van zeg maar. Misschien dat dit nog gaat komen dit seizoen. Ook het dubbel viel gewoon in handen van de mensen van Hellevoets Effect.

TTVA 2 – Alexandria 66  5   3e Klasse  2-3
Ook TTVA 2 had een geduchte tegenstander deze week.  Peter Houmes verloor zijn beide enkelpartijen. Alleen tegen Joy Lim wist hij nog wel een vijfde game af te dwingen. Remco Schimmel was daar in tegen ouderwets op dreef. Tegen Lim had hij het nog knap lastig maar ging tegen Anika van Wensveen onverwacht ruim naar de winst. Als de heren van TTVA 2 het wat slimmer aangepakt hadden in het dubbel had men nog wat meer kunnen overhouden aan deze wedstrijd. Helaas ging deze partij in vijf games naar de Rotterdammers. Een klein verlies dus.

Scyedam 3 – TTVA 3    4e Klasse  3-2
TTVA 3 speelde een wat vlakke wedstrijd zonder echt spannende momenten. Zowel Ab de Groot als Ronald Muskiet wonnen in vier games van Maurice Seijkens en verloren beide ruim van ferry van Leeuwen. Ook het dubbel ging ruim naar de heren uit Schiedam.  De punten die gepakt konden worden werden dus ook gepakt. Helaas dus net iets te weinig voor een positief resultaat. 

TTVA 4 – Sliedrecht Sport 4   4e Klasse  2-3
Paul Scheffer van Sliedrecht was deze avond duidelijk wat te sterk voor de mannen van TTVA 4. Zowel Ton de Boom als Frank Jaquet gingen er dik in drie games af tegen deze solide verdediger. Zowel Frank als Ton wonnen dan wel weer van Martijn v/d Hel. Het dubbel had misschien wat meer op kunnen leveren maar ging toch in de tas naar Sliedrecht. Een Klein verlies dus voor TTVA 4 tegen een degradant uit de 3e klasse. De schade viel dus mee.

DFC 3 – TTVA 6     6e Klasse  5-0
Hoge pieken en diepe dalen voor TTVA 6. Als koploper met 5-0 op je broek krijgen doet toch wel pijn. Jordie Tanzarella was er helemaal ziek van. Rob van Doorn die eigenlijk pas net is begonnen bij TTVA wist het beide tegenstanders nog wel lastig te maken, maar dit was niet genoeg voor een puntje. Nog geen man over boord voor TTVA 6. Hun taak is gewoon om in de 6e klasse te blijven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.