TTVA 1, 4 en 6 gaan aan kop

10 februari 2020 door Hennie van der Zouw
TTVA 1, 4 en 6 gaan aan kop

ALBLASSERDAM - De twee ronde in de afdelingscompetitie tafeltennis was een goede voor TTVA. De teams 1, 4 en 6 schoten door hun zeges door naar de koppositie in hun klasse. Ook TTVA 2 en 5 wisten te winnen. Alleen team 3 leed een zwaarbevochten nederlaag tegen het jonge grut van Overschie 5.

TTVA 1 – Dordrecht 7    3e Klasse  4-1
TTVA 1 boekte een ruime zege in de wedstrijd tegen Dordrecht 7. Het ging niet altijd even makkelijk maar men werd door deze uitslag wel mede koploper in 3C. Yannick Geerlings won beide enkel partijen. Henk mes moest er hard voor knokken maar wist uiteindelijk wel van van Werd te winnen (5). Tegen Tuinier kwam hij net iets tekort. Yannick en Henk wisten wel het dubbel gemakkelijk naar zich toe te trekken. Een goed resultaat die nog alle kansen biet.

Sorry 2 – TTVA 2    3e Klasse  1-4
TTVA 2 revancheerde zich uitstekend na de zware nederlaag van vorige week. Men wist fraai vier punten mee te nemen uit Oud Beijerland. Wim Verschoor wist onverstoorbaar beide tegenstanders te vloeren. Peter Houmes moest zijn meerdere erkennen in Andre Ronner maar kreeg van van Barneveld een verlaat Sint Nicolaas cadeau. Van Barneveld raakte het spoor volledig bijster (net zoals die pijltjes gooier) op een 5-5 stand in de vierde game. Hij smeet zijn batje boos door de zaal en tot verbijstering  van iedereen feliciteerde hij daarna Peter Houmes met de overwinning!!! Er was ergens in het hoofd een kortsluiting ontstaan (ook dit zoals bij die pijltjes gooier). Drie dagen later stond de big smile bij Peter nog steeds op het gezicht. Ook het dubbel werd door Wim en Peter in winst omgezet.

TTVA 3 – Overschie 5    4e Klasse  2-3
TTVA 3 speelde eigenlijk een puike wedstrijd maar kwam uiteindelijk net iets te kort tegen de jeugd van Overschie. Vooral Ronald Muskiet zal nog wel eens zwetend wakker worden van het slot van zijn partij tegen Amini, die hij met 12-14 in de vijfde game verloor. Ook zijn tweede enkel ging in vijf games verloren. Maar Ronald vertelde dat hij toch wel erg lekker had gespeeld deze avond. Ab de Groot wist wel in vier games te winnen van Amini. Het dubbel was in vergelijking met de andere partijen een makkie voor Ab en Ronald (3). Een nipte nederlaag was dus het eindresultaat.

Drivers 3 – TTVA 4    4e Klasse  2-3
TTVA 3 haalde een knappe winst weg uit Hardinxveld. Zowel Ton de Boom als Frank Jaquet wisten beide een enkelpartij te winnen. Ton de Boom had in zijn tweede partij ook nog wel wat kansen maar helaas wist hij die niet in winst om te zetten (5). Het belangrijke dubbel was ook dit keer de scherprechter. Ton en Frank wisten die in vier games naar zich toe te trekken. Een heel goed resultaat voor de promovendus wat ook meteen de koppositie opleverde in 4N.

Taveba 4 – TTVA 5    5e Klasse  2-3
TTVA 5 is zowaar koploper na twee speelrondes. Het moet niet gekker gaan worden. Ook zonder kopman Nico Barten wist men te winnen van het Barendrechtse Taveba 4. Jeroen Veth nam twee punten voor zijn rekening. Gerrit Verhaar deed daar nog een puntje. In het dubbel had er veel meer ingezeten als Jeroen Veth ook echt in beweging was gekomen. Hij liep Gerrit eigenlijk alleen maar in de weg. Wij schreeuwen al jaren, JEROEN JE MOET BEWEGEN!!!!! Maar laten we maar zeggen het komt er niet van. Buiten dat dus wel een bevredigend resultaat.

TTVA 6 – Sliedrecht Sport 5   6e Klasse  4-1
TTVA 6 wordt maar beter en beter. Nu was Sliedrecht Sport de sigaar. Arie Sloof wist beide enkel partijen in winst om te zetten. Nieuwe ster aan de horizon Rob van Doorn wist heel netjes ook een enkel te winnen. Het inmiddels beruchte dubbel met Arie en Ruth Sloof had weinig moeite met het dubbel uit Sliedrecht. Een keurige zege en tevens de koppositie in 6C. Waar gaat dit naar toe????

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.