Oproep om aanhangwagens van de openbare weg te halen

18 december 2019 door Hennie van der Zouw
Oproep om aanhangwagens van de openbare weg te halen

ALBLASSERDAM - Eigenaren en/of houders van een aanhangwagen zonder kenteken, worden verzocht dit voertuig uiterlijk zondag 22 december van de openbare weg te halen. Dit in verband met de veiligheid tijdens de jaarwisseling.

Vanaf maandag 23 december gaan de handhavers van de gemeente aanhangwagens zonder kentekenen die nog op de openbare weg staan weghalen. Dit gebeurt ook als ze met een slot zijn vastgezet aan een object in de openbare ruimte.

'Ik vind het belangrijk om overlast, criminaliteit en schade zoveel mogelijk te voorkomen in ons dorp, ook tijdens de aankomende jaarwisseling. Daarom roep ik de eigenaren of houders van de veertien aanhangwagens zonder kenteken op, deze van de openbare weg te verwijderen en verwijderd te houden', zegt burgemeester Jaap Paans.

Wie vragen heeft over een verwijderde aanhangwagen, kan vanaf maandag 6 januari 2020 contact opnemen met de afdeling Buitenruimte via telefoonnummer 14078.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.