TTVA 4 wint eerste wedstrijd

25 november 2019 door Hennie van der Zouw
TTVA 4 wint eerste wedstrijd

ALBLASSERDAM - Door een 0-5 winst in Den Haag tegen HTTV-070 4 heeft ook TTVA 4 zich definitief veilig gespeeld in 4F. Het was de eerste overwinning van dit seizoen voor de heren Muskiet en de Groot. Ook TTVA 2 en 6 hebben zich weten te handhaven in hun klasse. TTVA 7 heeft alleen in theorie nog kans op het kampioenschap. TTVA 1 is helaas gedegradeerd uit de 2e klasse.

TTVA 1 – Dordrecht 4   2e Klasse  1-4
TTVA 1 is definitief gedegradeerd na een 1-4 verlies tegen Dordrecht 4. Ook in deze wedstrijd wisten de heren Geerlings en Mes niet te overtuigen. Eerstgenoemde wist de eer te redden door winst op Rene Roggeveen. Kansen op een wat beter resultaat lagen er alleen in het dubbel, maar ook dat ging jammer genoeg in vijf games mee naar Dordrecht.

Serve 71  1 – TTVA 2   3e Klasse  3-2
Serve 71 moest een goed resultaat neerzetten om nog mee te kunnen doen om het kampioenschap in 3B. TTVA 2 bood gedegen tegenstand en wisten het verlies tot een minimum te beperken. Zowel Wim Verschoor als Peter Houmes wisten een partij te winnen. Met nog één wedstrijd te spelen is TTVA 2 nu definitief veilig.

HTTV-070 4 – TTVA 4   4e Klasse  0-5
De heren De Groot en Muskiet voelde zich toch enigszins geprikkeld na wat opmerkingen die in de pers gemaakt waren na hun nederlaag van vorige week. Afgelopen maandag werd er in Den Haag dan ook flink uitgepakt door de heren. In een directe confrontatie met de enige concurrent voor degradatie haalde men flink uit. Zowel Ab de Groot als Ronald Muskiet wisten hun beide enkelpartijen te winnen. Ook het dubbel werd keurig in winst omgezet. TTVA 4 nam dus een maximale score mee naar huis en is nu dus definitief veilig.

TTVA 5 – Tavenu 5   5e Klasse  4-1
Ook na het behalen van het kampioenschap gaat TTVA 5 gewoon door met winnen. Tavenu 5 was simpelweg een maatje te klein voor de heren Jaquet en de Boom. Laatst genoemde moest alleen Naaktgeboren van de Numansdorpers feliciteren.

Serve 71  3 – TTVA 6   5e Klasse  3-2
Door continu minimaal twee punten te pakken is TTVA 6 het gehele seizoen niet in de problemen geraakt. Ook in de uitwedstrijd tegen het Ambachtse Serve 71 3 was dit het geval. Nico Barten zorgde voor de twee punten. Gerrit Verhaar kon hier helaas niets aan toevoegen.

TTVA 7 – Dordrecht 14   6e Klasse  2-3
Het eerste verlies voor promovendus TTVA 7 dit seizoen. Dit is op zich dus gewoon knap te noemen. Arie Sloof zorgde voor de twee punten. Ruth Sloof wist verrassend genoeg niet tot winst te komen. In theorie zou men nog kampioen kunnen worden. Dan moet er dus komende week in de uitwedstrijd tegen De Sprint met 0-5 gewonnen worden. Dit wordt een hele zware opdracht en de inschatting is dat dit eigenlijk een onmogelijke opgave is voor TTVA 7.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.