TTVA teams verbleken een beetje

18 november 2019 door Hennie van der Zouw
TTVA teams verbleken een beetje

ALBLASSERDAM - Het was de afgelopen week nou niet echt de meest glorieuze week uit de annalen van TTVA. Alleen TTVA 7 wist een zege te boeken tegen Bernisse. De rest van de teams ging er meestal dik af tegen de verschillende tegenstanders. Maar TTVA heeft al reeds een kampioen en wie doet ons wat zou je zeggen. Nou het zou her en der wat beter kunnen, laten we het daar op houden.

Gorkum 1 – TTVA 1   2e Klasse  4-1
TTVA 1 heeft de moet al opgegeven.  Na het verlies van afgelopen vrijdagavond wacht hun zo goed als zeker degradatie. In een zaaltje waar het volume van de andere teams die daar speelden op tien stond, wisten Yannick Geerlings en Henk Mes de concentratie niet op te brengen. Wat een waardeloze speelzaal  met gladde vloer en dan ook nog eens een emotieloze tegenstander. Nou ja u begrijpt de irritatie die dit opriep. Yannick wist gelukkig  de eer nog te redden door in vijf games te winnen van Wim Breur.  De rest gewoon heel erg snel vergeten.

TTVA 2 - De Repelaer 2   3e Klasse  1-4
Voor het eerst in bijna zes jaar speelde John Daas weer een competitiewedstrijd en hij deed dit niet geheel onverdienstelijk eigenlijk. Hij verloor wel zijn beide enkelpartijen maar dat ging zeker niet zonder slag of stoot. De spreekwoordelijke eer werd gered door Peter Houmes die won van Rick Wash. TTVA 2 is reeds zo goed als veilig dus hoeft zich naar dit resultaat niet echt zorgen te maken.

Pijnacker 4 – TTVA 4   4e Klasse  4-1
Ook TTVA 4 ging met 4-1 ten onder tegen de nummer twee in de stand. Alleen Ronald Muskiet wist een partij te winnen, maar daar bleef het dan ook bij.  Komende maandag staat de belangrijke wedstrijd tegen het Haagse HTTV-070 op het programma. Deze tegenstander is nog slechter dan TTVA 4 en kan nog een stok in het wiel steken als het gaat om het ontlopen van degradatie in 4F.

Dordrecht 10 – TTVA 6   5e Klasse  3-2
Nico Barten zorgde dat TTVA 6 dicht in de buurt bleef van Dordrecht 10. Hij won zowel van van Dijk als van v/d Bogaert. Tegen laatst genoemde ging het wel met heel veel pijn en moeite maar in de vijfde game wist Nico toch door te drukken. Gerrit Verhaar  bleef deze avond met lege handen staan.

Bernisse 80 2 – TTVA 7   6e Klasse  2-3
TTVA 7 verliest langzaam de aansluiting met koploper De Sprint. Er werd dan wel een kleine zege geboekt maar men laat simpelweg te veel puntjes liggen. Arie Sloof kweet zich van zijn taak en won beide enkelpartijen. Jordi Tanzarella ging in beide partijen nipt in vijf games ten onder, waar we gewoon zijn van Jordi dat hij toch meestal wel een puntje mee pikt. Het dubbel van Arie en Ruth Sloof zorgde voor de overwinning deze avond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.