Open Huis bij Aquariumvereniging de Paradijsvis

05 november 2019 door Hennie van der Zouw
Open Huis bij Aquariumvereniging de Paradijsvis

ALBLASSERDAM - Op zaterdag 9 november houdt aquariumvereniging “open huis” in clubgebouw “het Schuimnest”, gevestigd in de Klaproosstraat 26 te Alblasserdam. Daar is het publiek vanaf 10.00 uur van harte welkom om kennis te maken met ‘de Paradijsvis’ en met de aquarium - en terrariumliefhebberij.

Er is, behalve heel veel aquaria in de verkoopruimte, een mooie show-bak te bewonderen (foto hierboven) en zal er een foto presentatie zijn. Verder worden er salamanders (Axoloth) tentoongesteld. Tegen het einde van de dag, om 16.00 uur, wordt er een compleet ingericht aquarium verloot.  (onderste foto)

Redenen voldoende om op die zaterdag, 9 november a.s., een bezoek te brengen aan aquariumvereniging ‘de Paradijsvis’.

Bron foto's: Joop Aret.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.