Nieuw asfalt voor Edisonweg

31 oktober 2019 door Hennie van der Zouw
Nieuw asfalt voor Edisonweg

ALBLASSERDAM - Het deel van de Edisonweg vanaf de Nico Wensveenrotonde tot de A15 wordt voorzien van nieuw asfalt. Dit gebeurt van dinsdag 5 tot en met donderdag 7 november in de avond en nacht.

Aannemer Strukton Civiel zuid voert de werkzaamheden uit. Het gaat om regulier onderhoud.

Planning werkzaamheden
De freeswerkzaamheden beginnen dinsdagavond om 19.00 uur. Op woensdagochtend kan het verkeer vanaf 7.00  gebruik maken van het gefreesde oppervlak en over de Edisonweg rijden. In de nacht van woensdag op donderdag wordt nieuw asfalt aangebracht. Ook op donderdag kan het verkeer over de Edisonweg rijden, alleen ontbreekt dan de markering. Die wordt op donderdag na 19.00 uur aangebracht. Het frezen begint aan de kant van de Poldersemolenweg. De bedoeling is om tijdens de nachtelijke uren niet te frezen in de buurt van woonhuizen.

Omleidingsroute
De aannemer plaatst borden om mensen te waarschuwen voor losliggend split en ontbrekende markering. Gedurende de werkzaamheden in de nacht geldt een omleidingsroute. Die wordt met borden aangeven, ook vanaf de A15.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.