TTVA 5 blijft keurig op titel koers

21 oktober 2019 door Hennie van der Zouw
TTVA 5 blijft keurig op titel koers

ALBLASSERDAM - Ook na de vijfde speelronde blijft TTVA 5 keurig op koers voor het kampioenschap in 5A. Nu was Boomgaardshoek 5 een maatje te klein voor Jaquet en de Boom. TTVA 1 en 4 ondergingen de zoveelste nederlaag. TTVA 2 blijft ondanks een kleine nederlaag in de race voor een hoge klassering. In feite geld dit ook voor TTVA 6 dat in Gorkum won van de koploper.

Trefpunt 1 – TTVA 1            2e Klasse        5-0
TTVA 1 werd afgelopen maandag helemaal af geschminkt.  Om even aan te geven de wedstrijdduur was slechts 80 minuten. Alle partijen werden ruim in drie games verloren. Enige schaamte lijkt dus op zijn plaats. De tegenstander is koploper maar dan nog. Zowel Yannick Geerlings als Henk Mes gaven dus niet thuis deze avond. Heel snel vergeten en op naar de volgende.

TTVA 2 – Boomgaardshoek 3        3e Klasse        2-3
TTVA 2 liet zich toch enigszins verrassen in de thuiswedstrijd tegen het Hoogvlietse Boomgaardshoek 3. Het begon allemaal zeer positief met winst van zowel  Peter Houmes als Wim Verschoor tegen resp.  Steel-Troost en Paans.  Het dubbel had misschien een waarschuwing moeten zijn. Verschoor en Houmes waren hier in duidelijk niet opgewassen tegen het duo uit Hoogvliet. Het dichtst bij winst was hierna Wim Verschoor nog. Hij liet echter Steel-Troost met 11-13 in de vijfde game ontsnappen. Ook Peter Houmes wist tegen Paans  het pad naar de winst niet meer te vinden.  Een kleine nederlaag dus voor TTVA 2 dat nog wel steeds meedraait om de bovenste plaatsen in 3B

VVV 5 – TTVA 4                4e Klasse        4-1
Wederom was Ab de Groot het die de eer wist te redden voor TTVA 4. Voor de rest gingen zij er gewoon weer hard af in Leidschendam. Ronald Muskiet bleef op de hatelijke nul staan in zijn enkelpartijen en ook het dubbel was voor de tegenstander. Het gaat er steeds lastiger uitzien voor TTVA 4 want degradatie ligt echt heel erg op de loer.

TTVA 5 – Boomgaardshoek 5        5e Klasse        4-1
TTVA 5 blijft gewoon door stomen. Voor de tweede keer dit seizoen werd tegenstander Boomgaardshoek 5 op een 4-1 nederlaag getrakteerd. Verrassend bij deze wedstrijd was dat Frank Jaquet zijn eerste partij van dit seizoen verloor. Eigenlijk had dit niet gemogen daar het tegen een invaller uit de 6e klasse gebeurde. Betekend dus dat Ton de Boom deze avond netjes ongeslagen bleef. Ton begint het een beetje te leren. Dan bedoelen we dus het spelen tegen spelers met noppen materiaal. Hij bleef rustig en het kwam hem dus ook gewoon toe. Het dubbel  van Ton en Frank was net iets sterker dan dat van de mensen uit Hoogvliet. TTVA 5 blijft stevig op kop in 5A.

Gorkum 4 – TTVA 6            5e Klasse        2-3
Wederom een kleine zege voor TTVA 6. Nico Barten wist netjes ongeslagen te blijven deze avond. Cornelis Baan wist zich kranig te weren maar dit was niet genoeg voor een zege. Hij moet gewoon lekker blijven trainen en op die manier gewoon steeds beter gaan worden. Nico Barten wist samen met Gerrit Verhaar in het dubbel het beslissende puntje binnen te harken. TTVA staat er gewoon netjes bij in 5D.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.