Jeugdland Alblasserdam boekt een record aantal bezoekers

23 augustus 2018
Jeugdland Alblasserdam boekt een record aantal bezoekers

ALBLASSERDAM - Ze moeten wel eens nee verkopen bij Jeugdland Alblasserdam. Voor de vrijdag zijn er al geen kaarten meer. Het loopt supergoed. De 52e editie is maandag 20 augustus om 9.00 uur van start gegaan. En toen was het gelijk al heel druk. Jeugdland is elk jaar in de laatste week van de schoolvakantie. Voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar organiseert ze knutsel- en doe activiteiten. Gisteren is de duizendste bezoeker verwelkomd; een record. De gelukkige kreeg gratis toegang, een zwemkaart van Sportcentrum Blokweer en een bioscoopbon van Landvast.

Het thema dit jaar is Waterwereld. Veel activiteiten staan in dit teken. Elke dag is er in verschillende ruimtes bij cultureel centrum Landvast enorm veel te doen. Je kunt je laten schminken, knutselen, koekjes bakken, een Nintendo spel spelen, handwerken, bloemschikken, muziek maken en dansen, sporten, luchtkussen en een bijzondere activiteit is elk jaar hutten bouwen. Morgen, 24 augustus, is jeugdland op bezoek bij de Scouting Alblasserdam. Ook hier is er een mooi programma samengesteld, van broodjes bakken tot brug bouwen.

Onze fotograaf Joop Aret heeft een mooie fotoreportage gemaakt van de afgelopen dagen Jeugdland. We wensen de kinderen nog een fijne week.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.