Familie Noordzij 50 jaar getrouwd

25 juli 2019 door Hennie van der Zouw
Familie Noordzij 50 jaar getrouwd

ALBLASSERDAM - Het was de 24ste juli 50 jaar geleden dat ze in Papendrecht elkaar het ja-woord gaven, nadat ze elkaar ontmoet hadden toen Joop Noordzij (75) zijn Dicky Noordzij-Hardam (72) zag bij slagerij de Baat, want daar werkte zij.

Bakker is Joop tot z’n 30ste gebleven, maar toen maakte hij de overstap naar IHC terwijl Dicky tot haar 62ste bij de slagerij is blijven werken. Joop en Dicky mochten twee zonen krijgen en zijn de gelukkige Opa en Oma van twee kleinzonen.

Joop, geboren in Bolnes, is nu alweer jaren met pensioen, maar brengt zijn tijd door als vrijwilliger bij de “Merwebolder” te Sliedrecht, en dat vrijwilligefrswerk is Dicky ook gaan doen.

Het paar woont momenteel in de Peter de Hoochplaats en hoopt hun feest binnenkort te vieren met een gezellig etentje bij hotel van Krimpen. Burgemeester Jaap Paans bracht hen een felicitatie bezoek op 24 juli jongstleden.

Foto en tekst: Joop Aret.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.