Herstelwerkzaamheden Raadhuisplein zijn gestart

18 juli 2019 door Hennie van der Zouw
Herstelwerkzaamheden Raadhuisplein zijn gestart

ALBLASSERDAM - De herstelwerkzaamheden op het Raadhuisplein zijn dinsdag 16 juli gestart. Vorige week haalde de aannemer op eigen initiatief een deel van de keien weg. Hij betreurt de gang van zaken en werkt mee aan een goede oplossing.

Verharding met betonplaten
De aannemer verwijdert de resterende keien. Daarna wordt het plein geëgaliseerd om vervolgens betonplaten te kunnen aanbrengen. Op donderdag 18 en vrijdag 19 juli rijden in totaal twintig vrachtwagens af en aan via Cortgene om de betonplaten op het Raadhuisplein af te leveren. Het verkeer kan hierdoor enige hinder ondervinden. De betonplaten zorgen er voor dat het Raadhuisplein tijdelijk weer toegankelijk is voor voetgangers en automobilisten. Tijdens de werkzaamheden is het plein niet toegankelijk. Naar verwachting is het plein in de loop van volgende week weer begaanbaar.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.