TTVA laat een traantje bij verhuizing

15 juli 2019 door Hennie van der Zouw
TTVA laat een traantje bij verhuizing

ALBLASSERDAM - Afgelopen donderdagavond hebben de leden van TTVA de spullen ingepakt voor de verhuizing naar MFC Maasplein. Een groep van een man of tien hebben de kasten leeggehaald en alles in verhuisdozen geladen. Dit voor de verhuizing die op vrijdag 12 juli zou gaan plaatsvinden. Die vrijdagmorgen half tien was het dan zover en kwam de verhuiswagen voorrijden. Alle tafeltennistafels werden ingeladen en met alles wat TTVA verder nog rijk is. Zo rond half elf werd er emotioneel afscheid genomen met een laatste blik op wat voor heel veel jaren een bijzonder prettig onderkomen voor TTVA is geweest en wat dus nootgedwongen verlaten moet worden wegens sloop.

Er werd koers gezet naar de Maasstraat om aldaar in MFC Maasplein dus alles weer uit te laden. Wat tegenviel was het feit dat er ondanks de afspraken, het leek of dat er niet echt op ons gerekend was. De beloofde kastruimtes moest door ons zelf leeggehaald en schoongemaakt worden. Nu hadden wij toevallig ook twee charmante dames bij ons die zich op dat vlak behoorlijk van hun taak kweten, zodat alles schoon de opslag in kon. Vanaf maandag 19 augustus kan er dus gespeeld gaan worden op de nieuwe locatie.

Tafeltennissen kunnen we dus wel vanaf het nieuwe seizoen maar dat is op dit moment dan ook het enige. Er blijkt vanaf verschillende kanten niet echt veel animo te bestaan om mee te werken aan een oplossing voor het sociale gebeuren binnen onze vereniging, wat toch ook heel erg belangrijk is voor TTVA.  Zonder een bar of ruimte om te kunnen verpozen (zoals we dat hadden in de Weversstraat) zal het met TTVA ook niet gaan goedkomen. Er is dus nog wel wat werk aan de winkel wil TTVA echt op een goede manier kunnen voortbestaan.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.