Raadhuisplein zo snel mogelijk weer helemaal open

12 juli 2019 door Hennie van der Zouw
Raadhuisplein zo snel mogelijk weer helemaal open

ALBLASSERDAM - De keien op het Raadhuisplein zijn voor een deel weggehaald. Dit is gebeurd op eigen initiatief van een aannemer, niet in opdracht van de gemeente.

De gemeente is nu bezig om een oplossing te vinden om het plein te herstellen, zodat het weer toegankelijk is voor voetgangers en automobilisten. In de tussentijd kunnen automobilisten parkeren op de parkeerplaatsen Landvast, Nedersassen, Cortgene/Haven en naast en achter de Grote Kerk.

Vijf werkdagen
De herstelwerkzaamheden starten zo snel mogelijk en duren naar verwachting ongeveer vijf werkdagen. Als duidelijk is wanneer dit gaat gebeuren, meldt de gemeente dat op hun website.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.