Vinkenpolderweg tijdelijk dicht voor doorgaand verkeer

11 juli 2019 door Hennie van der Zouw
Vinkenpolderweg tijdelijk dicht voor doorgaand verkeer

ALBLASSERDAM - In opdracht van de gemeente gaat aannemer Hak B.V. de toegang tot de woonwagenlocatie aan de Vinkenpolderweg inrichten. Daarom is de Vinkenpolderweg van maandag 15 juli 09.00 uur tot en met vrijdag 19 juli 16.00 uur afgesloten voor al het doorgaande verkeer.

Omleidingsroutes
Doorgaand verkeer wordt omgeleid. De omleidingsroutes staan met borden aangegeven.
De hulpdiensten hebben te allen tijde doorgang. Bewoners, bedrijven en verenigingen in de directe omgeving zijn geïnformeerd over de afsluiting. De planning is onder voorbehoud van het weer en onvoorziene omstandigheden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.