Onderzoek naar het centrum en de leefomgeving

02 juli 2019 door Hennie van der Zouw
Onderzoek naar het centrum en de leefomgeving

ALBLASSERDAM - Wat vindt u van het dorpscentrum van Alblasserdam, de leefomgeving en hoe u van de ene naar de andere plek in het dorp kunt gaan? De Gemeente hoort het graag.

Vult u de vragenlijst in?

In de vragenlijst kunt u uw mening geven over stellingen als:

-    In het centrum is er veel te weinig plek voor het parkeren van fietsen.
-    Er mag iedere week wel een evenement of activiteit in het centrum zijn.
-    Het openbaar groen in de buurt is helemaal in orde.
-    Het kost veel tijd om binnen Alblasserdam op het werk of bij de winkels te komen door het verkeer.

Samenlevingsagenda
In de samenlevingsagenda heeft het college van burgemeester en wethouders opgenomen dat ze de beleving van het centrum wil vergroten. Ook werken we aan een mooiere en fijnere leefomgeving. Onder andere door deze vragenlijst en later onderzoek willen ze weten hoe u hierover denkt en of dat in de loop van de tijd verbetert.

De Gemeente hoort graag vaker uw mening
De inbreng van de inwoners vinden zij erg belangrijk. In Alblasserdam is er een bewonerspanel die een paar keer per jaar een digitale vragenlijst toegestuurd krijgt over bijvoorbeeld hun buurt of woonomgeving. U kunt per onderwerp bepalen of u wilt deelnemen. Meldt u zich ook aan? Dan kunt u uw mening laten gelden en helpt u mee om Alblasserdam steeds mooier te maken, passend bij de behoefte van de inwoners. Meer informatie vindt u op de website van het onderzoekscentrum. Daar kunt u zich ook aanmelden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.