Oceanco's nieuwe 90-meter Superyacht DreAMBoat is met succes aan haar eigenaren geleverd

01 juli 2019 door Hennie van der Zouw
Oceanco's nieuwe 90-meter Superyacht DreAMBoat is met succes aan haar eigenaren geleverd

ALBLASSERDAM - Het 90 meter lange motorjacht DreAMBoat van Oceanco is precies wat de naam aangeeft - het droomjacht van de eigenaar. De eigenaar stapte precies op het juiste moment in het project. Oceanco begon met de bouw van het jacht voor een toekomstige klant, die geïnteresseerd was in de stijl van Oceanco's schepen en het inherente vermogen om een ​​innovatief jacht te bouwen.

"Aanvankelijk was het ontwerp van de buitenkant ingetogen en tijdloos", zegt exterieurontwerper Espen Øino. "In nauwe samenwerking met Oceanco werden alle primaire oppervlakken en details gecreëerd met dit in het achterhoofd. Het resultaat is er een waarvan ik denk dat we ons allemaal kunnen identificeren. De externe dekken bieden een verscheidenheid aan woonruimtes en ervaringen met het zonnedek dat waarschijnlijk de grootste in zijn klasse is met voldoende ruimte voor entertainment en loungen zowel in de schaduw als in de zon. Het vaste en losse meubilair, evenals de bekleding en kussens zorgen voor een uitnodigend en harmonieus geheel dat het externe ontwerp van het jacht zeer goed aanvult."

DreAMBoat is gebouwd in harmonie om het gezinsleven te accommoderen.

Terence Disdale heeft een interieur gemaakt met op maat gemaakte oppervlakken, natuurlijk hout, kalkstenen vloeren, halfedelstenen ijdelheden, perkament, leer en parelmoer. Het effect is elegant zonder overdreven te zijn. "De lay-out is samen met mijn goede vriend Espen, die verantwoordelijk is voor de scheepsbouw en het exterieurontwerp, ontworpen. Onze inrichting heeft vele exotische afwerkingen die een harmonieuze en rustige omgeving creëren met verrassingsdetails om het oog te entertainen." Disdale voegt nog toe: "We proberen altijd de 'big wow'-factor te vermijden die snel saai wordt. We geloven dat DreAMBoat met haar stil verfijnde interieur inderdaad een toekomstige klassieker is.'

Dan Jackson, de vertegenwoordiger van de eigenaar, merkte op: "Vanaf de eerste keer dat de eigenaar de boot zag, nog steeds in het roze faring compound in de afbouwfaciliteit en alle betrokkenen bij het project ontmoette, wist hij dat de combinatie van Espen's tijdloze buitenkant, Terence Disdale's elegante en kalmerende interieur en Oceanco's vermogen om de boot op tijd af te leveren en de kwaliteit die hij nodig had, precies goed voor hem was en hier zijn we, 18 maanden later, trots om hem zijn DreAMBoat te bezorgen."

De eigenaar kijkt uit naar een zomerseizoen van varen met familie - zijn kinderen en kleinkinderen - evenals met vrienden. De grote saloons, meerdere eetruimtes en intieme lounging-instellingen bieden talloze mogelijkheden voor grote en kleine groepen om samen DreAMBoat ideaal te maken voor een groep met meerdere generaties. Een grote variëteit aan speelgoed, tenders en audio / video-apparaten spreken alle leeftijden aan.

Foto:  Marquis Palmer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.