AENC steunt Werelderfgoed Kinderdijk als regionale sponsor

21 juni 2019
AENC steunt Werelderfgoed Kinderdijk als regionale sponsor

ALBLASSERDAM - Begin deze maand ondertekenden Arjan Dekker (directeur AENC) en Cees van der Vlist (directeur Kinderdijk) een driejarig sponsorcontract. AENC draagt hiermee bij aan het in stand houden van dit prachtige natuurgebied dat slechts op vijf kilometer van ons hoofdkantoor ligt. Bijzonder omdat dit stukje Alblasserwaard wereldwijd een grote bekendheid geniet en tegelijk regionaal van belang is om zijn culturele en educatieve waarde.

AENC en Werelderfgoed Kinderdijk hadden elkaar eerder al gevonden bij de uitvoering van diverse ICT- en audiovisuele projecten. Kwaliteit staat voor beide partijen op de eerste plaats. Maar ook duurzaamheid is een belangrijk onderdeel. AENC heeft de overtuiging dat we de aarde hebben toevertrouwd gekregen om deze te onderhouden en te bewaren voor toekomstige generaties. We nemen dan ook onze verantwoordelijkheid voor de effecten van onze bedrijfsactiviteiten. Zo hebben we o.a. doelstellingen vastgesteld om onze CO2-uitstoot te verminderen en zijn we voortdurend op zoek naar creatieve, innovatieve en duurzame oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Werelderfgoed sinds 1997
Het molencomplex van Kinderdijk staat sinds 1997 op de UNESCO werelderfgoedlijst en vind je nergens anders in de wereld. Al dik zeven eeuwen houdt het ingenieuze systeem van molens en gemalen de grond droog, in een constante strijd tegen het water. Het verhaal van Kinderdijk is opgenomen in de wereldgeschiedenis, veilig bewaard voor de volgende generaties. Wij zijn als AENC trots om ook, net als veel van onze klanten, deel uit te kunnen maken van het Kinderdijk partnernetwerk.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.