Gemeentehuis open tijdens Dag van de Bouw

12 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Gemeentehuis open tijdens Dag van de Bouw

ALBLASSERDAM - Bent u benieuwd hoe de renovatie van het gemeentehuis verloopt? Op zaterdag 15 juni kunt u het met eigen ogen zien tijdens de Dag van de Bouw.

Deze landelijke open dag van Bouwend Nederland is bedoeld om mensen een kijkje te laten nemen bij bouwprojecten en -locaties die normaal voor het publiek gesloten zijn. De hekken rond de bouwplaats aan het Cortgene staan open van 10.00 tot 16.00 uur. Medewerkers van bouwbedrijf Constructif, dat de renovatie uitvoert, verzorgen rondleidingen. U krijgt onder meer de kans om de werkzaamheden en de omgeving van het gemeentehuis van bovenaf te bekijken.

Huis van de Samenleving
Het gemeentehuis wordt verbouwd tot Huis van de Samenleving dat niet alleen plaats biedt aan de gemeente, maar ook aan de bibliotheek AanZet, leerwerkbedrijf Smile en de politie. De renovatie ging begin dit jaar van start. In de loop van 2020 wordt het Huis van de Samenleving opgeleverd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.