Team 1 van Badmintonclub Alblasserdam (BCA) kampioen in de voorjaarscompetitie

03 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Team 1 van Badmintonclub Alblasserdam (BCA) kampioen in de voorjaarscompetitie

ALBLASSERDAM - Afgelopen week ontving team 1 van Badmintonclub Alblasserdam (BCA) de beker voor hun eerste plaats in de RCZ competitie klasse A. Ze bleven de nummer 2 uit Bodegraven met drie punten voor.

Het team bestaande uit Kyra Haveman, Frans Durge, Stefan Besteman en Sauda Rolobessy werden voor de tweede keer dit seizoen kampioen. Na de eerste plaats in de zesde divisie van de najaarsbondscompetitie(als het tweede team van BCA), kwamen ze dit keer in de voorjaarcompetitie van de RCZ (A-klasse) na acht gespeelde wedstrijden bovenaan te staan. Met maar een verloren wedstrijd wonnen ze met ruime voorsprong op de nummer 2 uit Bodegraven.

Vooral de dames waren goed op dreef deze competitie. Ze eindigden samen bovenaan de spelersranglijst voor de damesdubbel en in de damesenkelranglijst eindigde Sauda Rolobessy op de eerste plaats en Kyra Haveman op de tweede plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.