Beeldbepalende letters Nedstaal weggehaald

22 mei 2019 door Hennie van der Zouw
Beeldbepalende letters Nedstaal weggehaald

ALBLASSERDAM - Gisteren, dinsdag 21 mei 2019 was het wel even schrikken. De letters zijn weg. Nedstaal is niet meer.

De aparte letters van het woord Nedstaal op de luchtkappen van het gebouw zijn weg. Op de detailfoto hieronder, gemaakt tijdens een brand in het gebouw kunt u de letters op de luchtkappen nog goed zien.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.