Nieuwe startlocatie voor Alblasserdamse Avondvierdaagse

20 mei 2019 door Hennie van der Zouw
Nieuwe startlocatie voor Alblasserdamse Avondvierdaagse

ALBLASSERDAM - Van 17 t/m 20 juni wordt in Alblasserdam de avondvierdaagse georganiseerd. Op dit moment vinden er grootschalige werkzaamheden plaats nabij het Raadhuisplein waar de start van de avondvierdaagse normaalgesproken plaatsvindt.

Na een zorgvuldige afweging heeft het bestuur van de Avondvierdaagse daarom besloten om dit jaar de start en finish van de avondvierdaagse te verplaatsen naar het Scheldeplein. Door de startlocatie te verplaatsen ontstaan er ook mogelijkheden om andere routes te lopen. Het inschrijven voor de avondvierdaagse is mogelijk op dinsdag 11 juni van 19.00 tot 20.30uur in Landvast en op zaterdag 15 juni van 10.00 tot 15.00uur in winkelcentrum Makado.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.