Demodag over robotbelijning bij Voetbalvereniging Alblasserdam

17 mei 2019 door Hennie van der Zouw
Demodag over robotbelijning bij Voetbalvereniging Alblasserdam

ALBLASSERDAM / PAPENDRECHT - Op donderdag 16 mei was het bedrijf Milati Grass Machines uit Papendrecht op het voetbalveld van Voetbalvereniging Alblasserdam aanwezig om een demonstratie geven met de Intelligent One.

De Intelligent One is de grootste revolutie in de geschiedenis van lijnmarkering. Uniek is dat bij deze demonstratie de ingenieur van deze robot Stefan Thilemann uit Denemarken ook aanwezig was. In de zomer van 2018 was de Intelligent One ook al te zien in een uitzending van De Wereld Draait Door. Daar brachten ze een ode aan Johan Cruijf door de afbeelding van deze legendarische voetballer op het veld te plaatsen met deze belijningsrobot.

Intelligent One
Intelligent One is 's werelds eerste robot die zelfstandig lijnmarkering op sportvelden uitvoert. Het levert tijd- en kostenbesparing op en vergroot tegelijkertijd de precisie en duurzaamheid.

Bovenstaande foto's: Joop Aret.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.